HomeFeaturedFocusMoto G84 a fost listat oficial de Motorola

Moto G84 a fost listat oficial de Motorola

Moto G84

Cei de la Motorola au listat oficial modelul Moto G84 pe site-ul lor din India. Asta înseamnă că acolo va fi prezentat oficial prima dată telefonul, lucru care ar trebui să se întâmple cât de curând. Oricum, cu ocazia acestei listări, aflăm cam toate detaliile tehnice ale telefonului. Se conturează un mid-range 5G destul de interesant. Dacă ajunge în Europa și o face la un preț competitiv, are șanse destul de mari să facă o figură frumoasă de vânzări. Cu atât mai mult cu cât cei de la Motorola au strâns legăturile cu operatorii în Europa în ultima vreme.

Telefonul este echipat cu un ecran pOLED cu diagonală de 6.5 inchi. Un panel cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Care are în partea de sus un orificiu poziționat central, pentru o cameră selfie de 16 MP.

Pe partea din spate a lui Moto G84 se găsește un sistem foto dual-camera. Senzorul principal cu rezoluție de 50 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Avem și o certificare IP54 pentru telefon.

La interior telefonul mizează pe un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații capacitatea internă de stocare este una singură, de 256 GB. Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu până la 33W.

Moto G84 este disponibil în trei variante de culoare: Marshmallow Blue, Midnight Blue și Viva Magenta. Mai rămâne de văzut un preț de vânzare. Pe care probabil că îl vom afla când telefonul va ajunge și în Europa.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep