HomeFeaturedFocusMoto G84 și Moto G54 Power disponibile în România

Moto G84 și Moto G54 Power disponibile în România

Moto G84

În acelaș timp cu lansarea oficială a lui Motorola Edge 40 Neo, cei de la Motorola au anunțat disponibilitatea pe piața locală pentru alte două terminale mid-range, ceva mai accesibile. Este vorba despre Moto G84 și Moto G54 Power, terminale care arată clar intenția companiei de a avea câte o opțiune pentru fiecare nivel de buget alocat de utilizatori. Ambele telefoane oferă și suport pentru 5G, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu vor fi privați de aceste viteze superioare de transfer, acolo unde ele sunt disponibile.

Înginerii companiei au încercat și cu aceste două modele să aducă o experiență premium pe un segment de preț ceva mai accesibil. Lucru care a fost posibil și grație colaborării cu Pantone, extinsă și la aceste două modele. De menționat Viva Magenta, culoarea anului 2023, care se combină cu un finisaș de piele vegană la Moto G84.

Cele două dispozitive vor fi disponibile începând cu 18 septembrie, la partenerii Motorola din România. Din 2 octombrie, va fi disponibil și modelul standard Moto G54, în varianta 8/256 GB. De menționat aici că Power Edition se distinge printr-un acumulator mai mare, de 6000 mAh, care se încarcă cu 33W.

Telefonul are un display IPS LCD de 6.5 inchi cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Iar la interior se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 7020.

Moto G84 va putea fi achiziționat în culorile Pantone Viva Magenta, Marshmallow Blue și Midnight Blue, la prețul de 1399 lei. Moto G54 Power (12GB/256 GB) va fi disponibil în culorile Midnight Blue, Pearl Blue și Mint Green la prețul de 1199 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep