HomeFeaturedFocusXiaomi Mix Fold 3 a fost prezentat oficial

Xiaomi Mix Fold 3 a fost prezentat oficial

Xiaomi Mix Fold 3

Cei de la Xiaomi au prezentat oficial noua generație a flagship-ului lor pliabil. Xiaomi Mix Fold 3 duce mai departe atenția pentru detaliile de design cu care s-a mândrit predecesorul său. Se pare că am fost aproape de un nou record pe zona de fold-uri, pentru cel mai subțire telefon din categorie. Noul dispozitiv are doar 5.26 mm atunci când este deschis și 10.89 mm atunci când este împăturit. Il bate doar Honor Magic V2.

Vin și alte elemente de design și optimizare a dimensiunilor la pachet. Printre ele o placă de bază verticală și o balama nouă. Nu intrăm prea tare în detalii teoretice.

La interior telefonul este echipat cu un Snapdragon 8 Gen 2. Cea mai puternică opțiune a momentului. Memoria RAM urcă până la 16 GB, iar capacitatea internă de stocare ajunge la 1 TB. Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh și se poate încărca cu până la 67W. Apare și suportul pentru încărcarea wireless de 50W.

Ecranul interior al lui Xiaomi Mix Fold 3 este un E6 LTPO OLED cu diagonală de 8.03 inchi. Rezoluția este de 1960 x 2160 pixeli, iar rata de refresh este de 120 Hz. Protecția este asigurată de o sticlă UTG și regăsim și suportul pentru HDR10+ și Dolby Vision. Ecranul exterior este tot LTPO OLED, are o diagonală de 6.56 inchi, rezoluție de 2520 x 1080 pixeli și rată de refresh de 120 Hz. Este protejat cu Gorilla Glass Victus 2.

Telefonul are pe spate un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Cel ultrawide este de 12 MP. Urmează un telephoto de 10 MP (zoom optic 3x) și un telephoto de tip periscop, tot de 10 MP (zoom optic 5x). Optimizările și optica sunt realizate de Leica.

Camera frontală are un senzor de 20 MP. Iar cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Xiaomi Mix Fold 3 vine în variante de culoare neagră sau aurie. Prețurile, deocamdată valabile doar pentru China, ajung până la aproximativ 1500 dolari pentru varianta de top (16 GB RAM + 1 TB). Deocamdată nu s-a vorbit nimic despre o disponibilitate globală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep