HomeFeaturedFocusFOTO: cum ar putea arăta Huawei Mate 60

FOTO: cum ar putea arăta Huawei Mate 60

Huawei Mate 60

O serie de fotografii real-life care pretind că îl înfățișează pe viitorul Huawei Mate 60 fac turul publicațiilor online de specialitate. Ele ne arată un design interesant pe partea din spate, cu două finisaje diferite. Care se delimitează în forma unui semicerc ce pare a fi concentric cu modulul foto circular de pe spatele telefonului.

Arată chiar bine, cu toată calitatea îndoielnică a acestor fotografii. Suprafața de sus pare să fie ceramică, cu un finisaj lucios, în timp ce partea inferioară pare a avea un finisaj metalic. În a doua poză se distinge sistemul ce permite încărcarea wireless a telefonului.

La bursa zvonurilor știm până acum că Huawei Mate 60 va avea un feature similar cu Dynamic Island-ul celor de la Apple, care ar putea să pună în valoare Live Window-ul cu care se mândrește noua versiune a sistemului de operare proprietar, Harmony OS 4.

Ecranul, dacă tot l-am menționat, va avea o rezoluție 1220p și va fi un panel OLED cu rată de refresh de 120 Hz.

Se mai zvonește că Huawei lucrează la un chipset proprietar de top, cu suport pentru 5G, care ar putea echipa viitorul flagship al companiei. Cu siguranță vor exista ambiții mari în zona de fotografie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep