HomeFeaturedFocusFOTO: OnePlus 12, un nou design al modulului foto

FOTO: OnePlus 12, un nou design al modulului foto

OnePlus 12

Se pare că noile fotografii generate pe calculator care înfățișează viitorul flagship OnePlus 12 arată câteva modificări la nivel de modul foto. Pozele vin de la o sursă cu un istoric foarte bun, așa că sunt șanse foarte mari ca ele să fie corecte.

Avem același modul foto circular, cu aceeași poziționate și cu aceeași prelungire înspre marginea stângă a telefonului. Însă acum avem în interiorul său patru cercuri (în loc de trei). Se schimbă de asemenea și poziția logoului Hasselblad. Fotografia comparativă este grăitoare din acest punct de vedere.

OnePlus 12 este așteptat să fie lansat pe piața din China în luna decembrie a acestui an. Pe parcursul lunii ianuarie 2024 va avea loc și debutul global al acestui flagship.

Telefonul va fi un adevărat monstru. Va fi echipat cu viitorul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen 3. Memoria RAM va urca până la 24 GB, iar capacitatea internă de stocare va porni de la 256 GB. Sistemul de operare va fi un Android 14.

Va avea un senzor foto principal de 50 MP, un ultrawide tot de 50 MP și un telephoto periscop de 64 MP. Bateria de 5400 mAh se va încărca cu 100W, iar ecranul LTPO AMOLED va avea o diagonală de 6.7 inchi, rezoluție QHD+ și o rată de refresh de 120 Hz.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep