HomeFeaturedFocusHuawei Mate 60 Pro+ a fost prezentat oficial

Huawei Mate 60 Pro+ a fost prezentat oficial

Huawei Mate 60 Pro+

Compania chineză continuă seria lansărilor discrete de telefoane din familia Mate 60. Tocmai a fost lansat oficial adevăratul vârf de gamă al seriei, modelul Huawei Mate 60 Pro+. Un telefon care aduce chiar mai multe plusuri decât fratele său Pro, deși acest lucru ar fi părut greu de realizat.

La interior avem un chipset despre care compania a ales să păstreze tăcerea. Informațiile spun că este un chipset proprietar Kirin 9000S, construit pe procese de 7 nm. Memoria RAM a terminalului este acum de 16 GB. Iar capacitatea internă de stocare are două opțiuni: 512 GB sau 1 TB. Mai mult, ea poate fi extinsă folosind cardurile de memorie proprietare ale companiei, în format NM.

Ecranul lui Huawei Mate 60 Pro+ este un LTPO OLED de 6.82 inchi, cu rezoluție de 1260 x 2720 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. Protecția ecranului este asigurată de o sticlă Kunlun de generația a doua, iar telefonul vine cu o certificare IP68. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

În partea de sus avem aceleași trei orificii ca la modelul Pro. Unul pentru camera selfie de 13 MP și două pentru sistemul 3D ToF. Pe partea din spate avem un sistem foto cu trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 MP. Este ajutat de un telephoto periscop tot de 48 MP (zoom optic 3.5x) și de un ultrawide de 40 MP.

Bateria de 5000 mAh se poate încărca cu fir cu 88W și wireless cu 50W.

Huawei Mate 60 Pro+ oferă suport pentru mesageria prin satelit (BeiDou) ca și frații săi. Dar aduce în plus și suportul de voce prin satelit (Tiantong). Ambele servicii funcționează doar în China.

Încă nu se cunoaște prețul telefonului, dar este de așteptat să sară de 1000 dolari pe piața din China.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep