HomeFeaturedFocusQualcomm a prezentat Snapdragon 7s Gen 2

Qualcomm a prezentat Snapdragon 7s Gen 2

Snapdragon 7s Gen 2

Cei de la Qualcomm au prezentat oficial noul lor chipset pentru jumătatea superioară a categoriei mid-range, modelul Snapdragon 7s Gen 2. Producătorul american de chipset-uri a bulversat puțin opinia publică cu alegerea acestei denumiri. O alegere cel puțin ciudată având în vedere că nu a existat o primă generație pentru Snapdragon 7s. Și nici nu există o generație a doua pentru Snapdragon 7 (numele este încă liber).

Explicația ar fi că la nivel de procesor noua apariție este ceva mai slabă decât ceea ce există în prezent pe piață în serian Snapdragon 7. Nu este un 7 Gen 2 plin. Acest model probabil își va face apariția oficială ceva mai târziu.

Noul Snapdragon 7s Gen 2 este construit pe procese de 4 nm. Procesorul său are patru nuclee tactate la 2.4 GHz și patru nuclee ceva mai eficiente, cu viteză de tact de 1.95 GHz. Nu a fost dezvăluit modelul de procesor grafic și caracteristicile acestuia. Știm însă ca va suporta rezoluții fullHD+ și rate de refresh de până la 144 Hz.

Se pare că primul telefon care va fi echipat cu noul chipset mid-range va fi un model din seria Redmi Note 13 de la Xiaomi. Care ar putea să își facă apariția oficială chiar luna aceasta.

via Qualcomm

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep