HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Moto Tab G84

FOTO: cum arată Moto Tab G84

Moto Tab G84

Se pare că cei de la Motorola pregătesc o nouă tabletă Android. Moto Tab G84 ar trebui să vină atât ca și urmaș pentru Tab G70-ul deja existent pe piață, dar și ca un companion pentru proaspăt lansatul telefon Moto G84. Nu avem prea multe detalii tehnice despre viitorul produs, dar avem parte de un leak foto destul de consistent, care lasă la vedere câteva informații.

Noua tabletă va avea pe partea din spate o cameră foto echipată cu un senzor de 8 MP. De asemenea, pe partea de multimedia, vom avea patru difuzoare stereo realizate în colaborare cu JBL.

Alte detalii pentru Moto Tab G84 ar fi legate de prezența unui connector USB Type-C pentru partea de încărcare. De asemenea este vizibil pin-ul magnetic proprietar, care cel mai probabil va fi folosit de o tastatură dedicată. Poate chiar una cu rol de cover.

Va exista și suport pentru un stylus care va putea fi atașat magnetic pe spatele tabletei. Are, din câte se pare și un loc special acolo. Nu există la bord jack audio de 3.5 mm. Dar, din câte se pare, avem un sertar pentru card, care ar putea acomoda la fel de bine un SIM sau un microSD. Sau chiar pe ambele, de ce nu.

Alte informații despre Moto Tab G84 nu avem pentru moment. Așa că rămânem cu fotografiile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep