HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab A9+ listată în Google Play Console

Samsung Galaxy Tab A9+ listată în Google Play Console

Samsung Galaxy Tab A9+

Compania coreeană se pare că va lansa noile tablete Android mid-range Tab A9 pe 5 octombrie. Nu mai este mult până atunci, drept dovadă modelul Samsung Galaxy Tab A9+ a fost listat în Google Play Console. Acolo unde a și lăsat la vedere câteva detalii de natură tehnică.

Viitoarea tabletă se va baza pe un chipset Snapdragon 695 de la Qualcomm. Acesta va rula în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Probabil că în ceea ce privește capacitatea internă de stocare vor exista mai multe opțiuni. Sistemul de operare rulat de acest nucleu hardware va fi un Android 13. Peste care vom avea interfața proprietară OneUI 5.1.

Nu se cunoaște diagonala ecranlui lui Samsung Galaxy Tab A9+, dar este de așteptat ca ea să fie de 11, poate chiar 12 inchi. Până la urmă vorbim despre modelul Plus. Este evident că versiunea standard va avea ecran mai mic. Oricum, se știe rezoluția pe care o va avea panel-ul. Aceasta va fi de 1920 x 1200 pixeli.

Alte informații nu prea avem despre viitorul produs. În fotografia din listarea Google Play se vede o singură cameră pe partea din spate, cu o formă circulară, la fel ca la telefoane. Și pe partea din față, integrată în marginea superioară a ecranului, avem tot o singură cameră foto.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep