HomeFeaturedFocusiPhone 15 Pro Max cedează la testul de îndoire

iPhone 15 Pro Max cedează la testul de îndoire

iPhone 15 Pro Max

Cred că este o premieră pentru un telefon Apple. iPhone 15 Pro Max a fost supus deja celebrului test de rezistență al lui JerryRigEverything. Un test care ne arată rezistența ecranului la diverse grade de zgâriere și chiar la expunerea la flacără deschisă, dar și rezistența terminalului la îndoire. Avem de-a face cu un dispozitiv destul de mare, așa că șansele unui accident nefericit sunt destul de mari. Îmi vine în minte purtarea telefonului în buzunarul de la spate al pantalonilor și așezarea pe un scaun fără să îl fi scos.

În mod surprinzător (pentru mare parte a opiniei publice), telefonul a cedat relativ ușor la acest ultim test de îndoire. Nu ecranul, care a rămas funcțional. Nici construcția telefonului (rama laterală), care nu a părut nici ea că resimte șocul. Ci sticla de pe spatele dispozitivului care a cedat instant. S-a crăpat pe aproape toată suprafața spate și chiar s-au desprins câteva bucăți din ea.

Pentru fanii Apple există și o veste bună. Fix la același test la care iPhone 15 Pro Max a cedat rapid, modelele mici 15 și 15 Pro nu au avut probleme.

Sunt convins că se va repara acest neajuns (izolat am putea spune) la generațiile care vor urma. Până atunci, posesorii de Plus sau Pro Max ar trebui să aibă puțină atenție la telefonul lor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep