HomeFeaturedFocusZVON: detalii tehnice despre camerele de pe iPhone 15

ZVON: detalii tehnice despre camerele de pe iPhone 15

iPhone 15

Au ieșit la iveală niște zvonuri despre sistemele foto ale viitoarelor telefoane iPhone 15. O specificație tehnică de la care există așteptări destul de mari, având în vedere că pare să fie upgrade-ul cel mai important cu care va veni noua generație. Informațiile vin din China, de la o sursă mai puțin cunoscută, așa că ar trebui privite cu o oarecare doză de precauție.

Cele două modele de bază, 15 și 15 Plus vor avea pe partea din spate un sistem foto dual camera. Senzorul principal are o rezoluție de 48 MP. Se pare că nu va fi senzorul de la generația anterioară de Pro-uri, așa cum s-a speculat la un moment dat, ci un senzor nou produs de Sony, cu aceeași rezoluție. Camera ultrawide va fi 12 MP.

iPhone 15 Pro va avea un senzor principal de 48 MP, același ca la generația anterioară de Pro-uri. Acesta va fi ajutat de un ultrawide nou cu rezoluție de 13.4 MP. Cea de-a treia cameră este un telephoto de 12.7 MP. Și aceasta pare să fie moștenită de la generația anterioară.

În fine, Pro Max-ul va aduce în premieră pentru Apple un senzor telephoto de tip periscop, unul cu zoom optic între 5x și 10x. Senzorul principal de 48 MP și cel ultrawide de 13.4 MP vor rămâne și aici la fel ca la generația anterioară.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep