HomeFeaturedFocusXiaomi 13T vine pe 26 septembrie

Xiaomi 13T vine pe 26 septembrie

Xiaomi 13T
Xiaomi 13T Pro

Iată că s-a risipit misterul lansării seriei Xiaomi 13T, care, conform zvonurilor care au circulat, ar fi trebuit să apară săptămâna trecută. Până la urmă evenimentul de lansare va avea loc pe 26 septembrie. Și acum nu mai este vorba de zvonuri, ci de o informație cât se poate de oficială.

Afirmația a fost făcută pe contul de X (fostul Twitter) chiar de către Lei Jung, fondator și CEO al Xiaomi. Acesta a dezvăluit și locația evenimentului de lansare, care va fi capitala Germaniei, Berlin.

A fost de asemenea confirmat și faptul că și la seria Xiaomi 13T s-a lucrat împreună cu Leica la sistemul foto, la optimizările foto în zona de fotografie. Semn că vor exista niște ambiții mari din acest punct de vedere.

Familia de telefoane va avea, pe lângă modelul standard și un Pro. Acesta este adevăratul vârf de gamă. Va avea un sistem foto compus din trei camere de 50 MP. Ecranul său va fi un LTPO AMOLED de 6.73 inchi, cu rezoluție QHD+ (3200 x 1440 pixeli) și rată de refresh de 144 Hz, protejat cu Gorilla Glass Victus.

Combinațiile de memorii urcă până la 12 GB de RAM cu 512 GB capacitate internă de stocare. Camera selfie va fi de 32 MP, iar acumulatorul de 5000 mAh se va putea încărca cu până la 120W.

Chipset-ul lui Xiaomi 13T Pro ar trebui să fie un Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep