HomeFeaturedFocusA iesit iOS 17.0.3 si ar fi bine sa faceti update rapid!

A iesit iOS 17.0.3 si ar fi bine sa faceti update rapid!

Aseară a ieșit încă un update de iOS: 17.0.3 care vine să repare alte probleme majore de securitate și să rezolve situațiile în care iPhone 15 Pro se încălzește.
Aseară a ieșit încă un update de iOS: 17.0.3 care vine să repare alte probleme majore de securitate și să rezolve situațiile în care iPhone 15 Pro se încălzește.

Pentru cei ca nu au apucat încă să aplice actualizarea, Apple a lansat aseară iOS 17.0.3, un nou patch pentru iOS în care sunt rezolvate două probleme majore de securitate ce e foarte probabil să fie deja folosite de hackeri pentru accesul neautorizat pe sisteme. Suplimentar pare că acest update mai rezolvă și situațiile în care noile aparate iPhone 15 Pro Max se încălzesc.

Cel mai important este că cele două vulnerabilități CVE-2023-42824 și CVE-2023-5217 (detalii aici) ce afectează kernel-ul iOS și WebRTC sunt reparate de Apple relativ rapid, ceea ce ne spune un singur lucru: sunt probleme majore, care cel mai probabil au deja și exploit.

În ciuda faptului că mesajul pare să fie cel în care update-ul e necesar doar pentru modelele iPhone 15, dacă sunteți pe iOS 17 puneți rapid 17.0.3 ca să nu vă pară rău ulterior. Eu l-am instalat deja de aseară și până acum nu am văzut să fie vreo problemă de funcționare.

Ca de obicei, mergeți la Settings/General/Software Update și verificați dacă e disponibil noul pachet. Are 451 MB așa că poate fi descărcat fără probleme și de pe conexiunea 4G/5G dacă nu sunteți lângă un Wi-Fi.

Spor la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep