HomeFeaturedFocusHuawei Nova 11 SE a fost lansat oficial

Huawei Nova 11 SE a fost lansat oficial

Huawei Nova 11 SE

Compania chineză a prezentat oficial modelul Huawei Nova 11 SE. Un telefon care cel puțin la prima vedere este destul de interesant și ar putea atrage cu un raport preț/specificații destul de atractiv. Însă așa cum ne-au obișnuit cei de la Huawei în ultima vreme, avem parte și de câteva semne mari de întrebare, pe care oficialii companiei nu se grăbesc să le risipească.

Chipset-ul a fost ingnorat din prezentarea oficială. S-a aflat ceva mai târziu, în momentul listării în magazinul online al companiei, că este vorba despre un Snapdragon 680 de la Qualcomm. Viteza de transfer de date este limitată la 4G. Nu știm nici ce cantitate de RAM se află la bordul dispozitivului. Capacitatea de stocare însă poate fi de 256 GB sau 512 GB.

Și dacă tot am ajuns la ea, influențează și prețul de vânzare pentru Huawei Nova 11 SE. Telefonul costă aproximativ 270 dolari, respectiv 300 dolari. Prețul este valabil pe piața din China. Și aici avem parte de mister, nu este foarte clar dacă dispozitivul va putea fi accesat și din Europa.

Dincolo de aceste necunoscute, avem un display plat, un panel OLED cu diagonală de 6.67 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Acesta are un orificiu discret pentru o cameră selfie de 32 MP. Sistemul foto de pe spate este monopolizat de senzorul principal de 108 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră de 2 MP pentru fotografii de tip macro.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta suportă încărcarea rapid de 66W.

Huawei Nova 11 SE vine în variante de culoare albă, neagră și verde.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep