HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A15 5G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A15 5G, specificații tehnice complete

Samsung Galaxy A15 5G

Știm deja că Galaxy A15 va avea două variante, una 4G și una 5G. Am mai aflat între timp și că ambele versiuni vor veni oficial în Europa. Acum avem și specificațiile tehnice complete pentru Samsung Galaxy A15 5G. Sursa informațiilor este una cu un istoric pozitiv, așa că ceva urme de adevăr există în detaliile pe care urmează să le prezentăm în cele ce urmează.

Dispozitivul se pare că se va baza pe un chipset Dimensity 6100+ de la MediaTek. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM ce va putea fi de 4 GB sau de 6 GB. Memoria internă va fi de 128 GB șiu va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD cu încă până la 1 TB. Sistemul de operare va fi un Android 13, probabil cu interfața proprietară OneUI 5.1. Și cu o promisiune de Android 14.

Tot acest nucleu hardware se va ascunde în spatele unui display cu diagonală de 6.5 inchi. Rezoluția va fi fullHD+, iar rata de refresh de 90 Hz. Probabil că va fi un panel AMOLED. Cu toate acestea, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral. Fotografiile cu Samsung Galaxy A15 5G ne arată un notch în formă de picătură pentru camera foto selfie. O cameră frontală echipată cu un senzor de 13 MP.

Pe partea din spate telefonul va avea un senzor principal cu rezoluție de 50 MP. Acesta va fi asistat de un ultrawide de 5 MP și de un al treilea senzor de 2 MP. Acesta din urmă cel mai probabil unul de tip macro.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va oferi suport pentru încărcarea de 25W.

Avem chiar și un preț de vânzare vehiculat pentru Samsung Galaxy A15 5G. Telefonul ar putea costa aproximativ 250 de euro (evident în Europa).

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep