HomeFeaturedFocusOnePlus Pad Go a fost prezentată oficial

OnePlus Pad Go a fost prezentată oficial

OnePlus Pad Go

OnePlus Pad Go a fost prezentată publicului într-un cadru oficial așa cum promisese compania chineză. Noua tabletă Android din portofoliul OnePlus vine cu specificații ceva mai slăbuțe, cu un aspect fizic la fel de îngrijit, dar cu un preț mult mai atractiv. Mai rămâne să vedem cam care va fi disponibilitatea sa pentru a înțelege ce șanse de succes are.

Tableta are dimensiuni generoase. Este construită în jurul unui display IPS LCD cu diagonală de 11.35 inchi și rezoluție de 2408 x 1720 pixeli (aspect 7:5). Ecranul are o rată de refresh de 90 Hz și margini destul de grosuțe. În marginea superioară este integrată și camera selfie cu senzor de 8 MP.

În zona de multimedia merită amintit și sistemul de patru difuzoare stereo cu suport pentru Dolby Atmos.

Pe partea din spate, OnePlus Tab Go are o singură cameră foto, integrată într-un modul foto circular, destul de mare ca dimensiune, poziționat central. Rezoluția senzorului este tot de 8 MP. Tableta vine într-o singură variantă de culoare, Twin Mint, care arată foarte bine.

La interior avem un chipset Helio G99 de la MediaTek. Acesta asigură și suportul pentru conectivitatea 5G. Și da, avem și versiuni cu suport pentru SIM, precum și unele WiFi only.

Nucleul hardware este completat de o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau 256 GB. Oricum, ea poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Autonomia lui OnePlus Tab Go este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 8000 mAh, care se poate încărca cu 33W. Sistemul de operare este un Android 13 cu interfața proprietară OxygenOS 13.2 peste el. Există și ceva integrare cu telefoanele companiei, pentru a genera un ecosistem unitar OnePlus.

Deocamdată tableta este disponibilă doar pe piața din India. Prețurile pornesc de la aproximativ 240 euro (128 GB, WiFi only) și ajung până la aproximativ 290 dolari (256 GB, LTE/4G). Nu s-a vorbit nimic despre disponibilitatea globală a acestui produs.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep