HomeFeaturedFocusGalaxy S24 Ultra va folosi exclusiv Snapdragon 8 Gen 3

Galaxy S24 Ultra va folosi exclusiv Snapdragon 8 Gen 3

Galaxy S24 Ultra

Au tot circulat zvonuri, chiar contradictorii, despre felul în care va jongla compania coreeană cu chipset-urile la viitoarea generație de telefoane, Galaxy S24. Va folosi o combinație de Qualcomm și Exynos-uri proprietare, așa cum ne-a obișnuit? Va folosi exclusiv Qualcomm, așa cum a încercat anul trecut? Ei bine, publicația coreeană The Elec, destul de apropiată de compania coreeană, vine cu o afirmație care ar putea să îi încânte pe unii fani Samsung: cel puțin modelul de top Galaxy S24 Ultra va folosi exclusiv Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm.

Iar frații ceva mai mici Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor jongla, în funcție de zona geografică, cu același chipset de la Qualcomm sau cu modelul Exynos 2400 produs de Samsung. Europa va primi telefoane echipate cu chipset-urile proprietare.

Și, pentru că parcă lucrurile nu sunt suficient de stufoase, mai apare în ecuație o teorie. Deocamdată doar un zvon, care tulbură apele și pentru cei care sunt convinși că vor Galaxy S24 Ultra. Se pare că cei de la Qualcomm vor avea două modele de Snapdragon 8 Gen 3. Unul produs pe procese de 4 nm și unul produs pe procese de 3 nm. Mie mi se pare greu de crezut așa ceva. Și cu atât mai greu de crezut că două astfel de posibile alternative ar putea fi integrate în același model de smartphone. Ar fi o decizie care ar polariza în mod inutil fanii Samsung.

Oricum, ca această ultimă informație să se verifice (și de altfel toate informațiile care circulă pe marginea acestui subiect, deocamdată la nivel de zvonuri) va trebui să așteptăm apariția oficială a acestor telefoane. Care este programată să se întâmple la începutul anului viitor. Așa că mai este ceva timp.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep