HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru iPhone 15

RECOMANDARE: câteva huse de protecție pentru iPhone 15

huse de protecție pentru iPhone 15

Am vrut să vedem cam care sunt opțiunile de huse de protecție pentru noile telefoane de la Apple. Cam care este gama de variante între care trebuie să aleagă un utilizator. Am început cu modelul standard de telefon, cel de bază. Evident că am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care ne-au supus atenției mai multe variante de huse de protecție pentru iPhone 15. Dincolo de cele cinci modele propuse, care încearcă să acopere un spectru cât mai larg de opțiuni și preferințe, în oferta lor veți găsi mult mai multe variante din care să puteți alege. Plus alte accesorii dedicate acestui tip de telefon.

Prima opțiune a fost și cea mai simplă. O husă CUBZ Series Brushed Carbon Red, care asigură un grad de protecție crescut, fără să amplifice în mod excesiv dimensiunile telefonului.

De remarcat bordura înălțată din jurul modulului foto, cu rolul evident de a proteja cele două camere atunci când telefonul este asezat cu spatele pe o suprafață plană.

A doua propunere vine de la UAG. O husă UAG Essential Armor MagSafe Olive, cu o culoare faină, care vine și cu suportul pentru încărcarea wireless MagSafe. Cu mențiunea că dintr-o eroare noi am primit versiunea pentru iPhone 15 Pro, cu un decupaj mai mare în zona camerelor foto. Dar esența este aceeași, gradul de protecție este mult mai ridicat, vorbim despre o husă UAG.

Inclusiv ecranul este protejat prin marginea proeminentă a husei. Atunci când telefonul este pus cu fața în jos pe masă, ecranul nu atinge suprafața acesteia.

Sărim din nou peste suportul pentru MagSafe, dar păstrăm ridicat gradul de protecție pentru telefon cu o husă CUBZ Hybrid Slim Ring with Slide Camera Cover Green.

Dincolo de nervurile și întăriturile colțurilor, care au rolul de a proteja zonele mai sensibile ale telefonului, se remarcă inelul pentru o prindere mai bună, care poate funcționa și ca suport pentru telefon. Dar și slider-ul care alunecă peste modulul foto pentru o protecție greu de penetrat a camerelor foto.

Urmează o husă DUX Ducis Aimo MagSafe Black. O husă care aduce din nou suportul pentru încărcarea wireless. Transparentă, lăsând la vedere culoarea telefonului, are doar muchiile de culoare neagră și rama din jurul modulului foto.

Protejează inclusiv ecranul prin marginile frontale supra înălțate.

Am lăsat la final modelul care mi-a plăcut cel mai mult. O husă ESR Cloud Kickstand HaloLock MagSafe Black. Are o textură fină și în același timp aderentă. Asigură suport pentru încărcarea wireless MagSafe.

Ce mi-a plăcut foarte mult este inelul metalic din jurul modulului foto. Dincolo de protecția pe care o asigură, are rol și de suport pentru telefon și poate funcționa și ca ring pentru o priză mai bună.

Pentru toate husele prezentate veți găsi mai multe opțiuni de culoare pe site-ul MobileDirect.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep