HomeFeaturedFocusLeak ce detaliază camerele foto de pe OnePlus 12

Leak ce detaliază camerele foto de pe OnePlus 12

OnePlus 12

Avem parte de un noul leak care pare să lămurească componența modulului foto care va echipa viitorul flagship OnePlus 12. Informațiile contrazic ceea ce se știa deja despre aceste camere. Dar vin dintr-o sursă destul de bună, cu un istoric pozitiv (Digital Chat Station). Așa că s-ar putea să fie corecte. Cu atât mai mult cu cât au destul de multe detalii.

Conform acestor detalii, senzorul principal al telefonului va fi un Sony IMX966 cu rezoluție de 50 MP. Un senzor nou, care va echivala performanțele lui IMX 989 cu dimensiune de un inchi, dar va avea dimensiuni mult mai compacte.

Senzorul ultrawide de pe OnePlus 12 va avea o rezoluție de 48 MP. Iar senzorul telephoto va fi un OmniVision OV64B cu rezoluție de 64 MP.

Deși nu avem alte informații despre sistemul foto, putem presupune că se va păstra colaborarea cu Hasselblad.

În afară de camerele foto, mai știm că telefonul va fi construit în jurul unui chipset de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. OnePlus 12 va fi prezentat oficial în luna decembrie a acestui an, dar va deveni disponibil atât în China, cât și la nivel global la începutul anului viitor.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep