HomeFeaturedFocusCopilot e disponibil si pe Windows 10, variantele Insider Preview

Copilot e disponibil si pe Windows 10, variantele Insider Preview

Microsoft a anunțat că a dat drumul la Copilot și pe Windows 10, doar în variantele Insider Preview!
Microsoft a anunțat că a dat drumul la Copilot și pe Windows 10, doar în variantele Insider Preview!

O chestie pe care am auzit-o în urmă cu ceva vreme s-a adeverit: Microsoft a adus AI-ul Copilot și pe Windows 10, deocamdată doar pentru anumite variante Insider Preview. Este vorba despre build-ul 19045.3755 din Release Preview (adus cu KB5032278) ce a venit peste Windows 10 22H2 Home sau Pro. Variantele Enterprise nu au încă accesul la Copilot.

Și de data asta disponibilitatea va fi în funcție de regiune și doar dacă cei interesați vor alege să o activeze: mergeți în Settings > Update & Security > Windows Update și bifați “Get the latest updates as soon as they’re available”. Asta nu înseamnă că dacă ați bifat opțiunea veți vedea Copilot – așa ca fapt divers, ca fost MVP și încă membru în Insider Preview, eu tot nu am copilot în România nici pe Windows 11 și nici pe Windows 10. Poate voi să aveți mai mult noroc.

În principiu, odată ce update-ul a venit o să vedeți un buton nou în partea din dreapta taskbar-ului, cu logo-ul Copilot pe care puteți apăsa ca să deschideți bara deja clasică a Bing Chat, unde veți putea vedea sugestii vizavi de ce ați putea face în momentul respectiv – vorbim de alegerea unor setări, sugerarea unor fraze în caz că scrieți un email sau un document etc.

Și ar mai fi ceva: dacă folosiți taskbar-ul pus vertical nu veți putea folosi Copilot chiar dacă el a ajuns și ar fi activ pe sistem – va apărea doar dacă aveți taskbar-ul poziționat orizontal, în partea de jos a ecranului.

E util? Vă las pe voi să decideți. Pe mine nu m-am impresionat în integrarea din Windows.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep