HomeFeaturedFocusApple ofera 6 luni de Music gratuit pentru utilizatorii de PS5

Apple ofera 6 luni de Music gratuit pentru utilizatorii de PS5

Noii posesori de console PlayStation 5 au posibilitatea să activeze 6 luni gratuite pe Apple Music!
Noii posesori de console PlayStation 5 au posibilitatea să activeze 6 luni gratuite pe Apple Music!

Ieri am văzut că Apple și Sony au dat drumul la o promoție în care doar noii posesori de PlayStation 5 pot să activeze 6 luni gratuite pentru un abonament Apple Music. Din păcate promoția e activă doar pentru zonele unde chiar există Apple Music – cu cont de România pentru PlayStation 5 și Apple ID, mi-a venit mesaj că promoția nu e validă, în ciuda faptului că mi apărea informația conform căreia după primele 6 luni o să plătesc doar 23,99 LEI lunar, pentru Apple Music. Din fericire, schimbarea țării pe US pentru Apple ID rezolvă problema și permite activarea.

Oferta curentă Apple e activă până la 15 noiembrie 2024, indiferent dacă aveți consola cumpărată deja sau o veți cumpăra până atunci și vă faceți un cont pe platforma PlayStation. Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să descărcați aplicația Apple Music pe noua consolă și după aceea să vă conectați cu contul Apple ID, moment în care vă apare opțiunea de activare a promoției.

De știut că ulterior abonamentul Apple Music va putea fi folosit pe orice aparat unde poate fi instalat sau unde e instalat deja. Și ca fapt divers, în promoție intră și Apple Music Classical.

Și încă o mențiune: dacă aveți deja un abonament activ Apple Music, nu aveți cum să activați această ofertă, însă cei care au renunțat la el cu ceva vreme în urmă o pot face.

Ca să știți.

via PS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep