HomeCloud & MobilityMicrosoft Copilot Studio e instrumentul cu care se poate construi AI copilot...

Microsoft Copilot Studio e instrumentul cu care se poate construi AI copilot personalizat

Spuneam ieri că săptămâna asta o să vedem de la Microsoft o grămadă de anunțuri legate de AI și aveam dreptate: peste 100 de chestii noi, printre care și Copilot Studio. Este vorba despre un instrument care permite oricui să își creeze propriul AI, fără să fie nevoie să știe programare la un nivel avansat.

Microsoft Copilot Studio e gândit să genereze instrumente care să poată fi integrate simplu în Microsoft 365 Copilot. Cu ajutorul său se pot prelua date din seturi terțe (ex: rapoarte de vânzări, evoluția prețurilor la anumite produse, etc.) care apoi să fie folosite în diferite flow-uri prin Microsoft Graph pentru a genera niște prompt-uri interactive susținute de AI.

O chestie care merită menționată este aceea că deja sunt oferiți conectori pentru surse de date terțe, gata să fie folosite în Copilot Studio, cum ar fi SAP, Workday, ServiceNow și aceștia pot fi configurați și activați prin natural language.

Tot din Copilot Studio se pot monitoriza datele statistice legate de AI-urile copilot deja create și dacă e cazul, poate integra boții personalizați cu ChatGPT făcuți cu OpenAI. Disponibilitatea va fi în curând pentru clienții cu Microsoft 365 care plătesc și Copilot.

Urmărind anunțurile de ieri de la conferința Ignite (despre care o să mai vorbesc în zilele următoare) sunt curios să văd cât de ușor e să folosești Copilot și să îmi fac și eu un bot. Revin cu detalii.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep