HomeFeaturedFocusDetalii despre iPhone SE 4: va imprumuta din aspectul lui iPhone 14

Detalii despre iPhone SE 4: va imprumuta din aspectul lui iPhone 14

Tot mai multe zvonuri ne indică faptul că iPhone SE 4 e aproape și că acesta va avea un nou design.
Tot mai multe zvonuri ne indică faptul că iPhone SE 4 e aproape și că acesta va avea un nou design.

Văd că zvonurile legate de iPhone SE 4 încep să fie tot mai numeroase și începem să avem și detalii interesante. De curând am citit că prima schimbare va fi faptul că noul iPhone SE va avea același design cu iPhone 14 iar numele său de cod este ˝Ghost˝.

Aceasta înseamnă că iPhone SE 4 va avea un display de 6.1 inci (acum e de 4.7 inci) și probabil că nu va mai avea Touch ID, posibil să vedem că Apple aduce pe iPhone SE suportul pentru Face ID.

Cel mai probabil că iPhone SE 4 nu va beneficia de un sistem foto dual, în schimb o să folosească o singură cameră de 48 MP (senzor denumit ˝Portland˝), iar asta o să fie una dintre schimbările majore, pe care Apple le va folosi pentru a promova noul produs. În același timp, e posibil ca iPhone SE 4 să vină în mai multe culori, dat fiiind că folosește și aceleași materiale de pe iPhone 14.

Și mai mult, iPhone SE 4 va benefcia de un Action Button, în locul switch-ului pentru opțiunea mute și prin urmare va putea beneficia de opțiunile de personalizare din iOS 17. De exemplu să pornească lanterna, să activeze înregistrarea audio, lansarea unui shortcut etc. Și pentru că în Europa Apple nu mai poate aduce modele care nu au USB, iPhone SE 4 va fi și el echipat cu USB Type-C, probabil cu cea mai mică viteză posibilă.

Mai mult, e foarte posibil ca Apple să decidă să folosească Action Button pentru toate modelele iPhone ce vor fi lansate de acum încolo, deci și pe iPhone 16.

Va fi interesant de văzut și care va fi alegerea legată de cipset: iPhone SE 3 folosește A15 Bionic, același găsit și pe iPhone 14. Va fi aleasă varianta A16 Bionic (folosită pe 14 Pro și 15) sau noul A17 Pro care echipează seria 15 Pro. După mine e clar că alegerea va fi A16 Bionic din două motive: prețul și faptul că iPhone SE este poziționat la coada ofertei Apple.

Cum însă perioada de lansare e abia în 2025, lucrurile se pot schimba dramatic. Rămâne să vedem ce și cum.

via mr

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep