HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Motorola Moto G Power 5G (2024)

FOTO: cum arată Motorola Moto G Power 5G (2024)

Motorola Moto G Power 5G (2024)

Dacă este să ne uităm pe istoricul generației anterioare, Motorola Moto G Power 5G (2024) ar trebui să își facă apariția de-abia undeva în luna aprilie a anului viitor. Dar iată că deja avem parte de un leak foto cu acest dispozitiv și putem vedea câteva trăsături de ordin fizic ale acestuia. Marea revelație pare să fie faptul că și Motorola va trece ma muchii laterale plate, ca cele de pe cele mai recente generații de iPhone. Un model consacrat de Apple și pe care se pare că îl va îmbrățișa și Samsung cu viitoarele sale apariții.

Dincolo de acest element de construcție, leak-ul foto este însoțit de câteva detalii tehnice. Aflăm astfel că viitorul dispozitiv va avea un display plat de 6.7 inchi. Mai mare decât cel al generației anterioare (6.5 inchi).

Vedem în poze că marginile ecranului sunt vizibile, mai ales cea inferioară. Motorola Moto G Power 5G (2024) va merge pe alternativa ceva mai modernă de design, cu un orificiu discret pentru camera frontală. Pe spate este vizibil un sistem foto dual-camera.

Cititorul de amprentă digitală este vizibil în lateral, ceea ce înseamnă că ecranul va folosi cel mai probabil un panel LCD. Tot în fotografiile publicate este vizibil și jack-ul audio de 3.5 mm. Alte detalii tehnice despre dispozitiv nu avem pentru moment. Dar pare să mai fie timp destul până la apariția sa oficială.

De menționat că sursa acestor imagini este una destul de credibilă, cu un istoric foarte bun.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep