HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cinci huse de protecție pentru iPhone 15 Plus

RECOMANDARE: cinci huse de protecție pentru iPhone 15 Plus

huse de protecție pentru iPhone 15 Plus

De obicei cu cât un telefon este mai scump, cu atât nevoia utilizatorului de a-l proteja este mai mare. Telefoanele celor de la Apple cu siguranță sunt scumpe. Și nici nu includ în pachetul standard niciun fel de accesoriu. Așa că le-am cerut partenerilor noștrii de la MobileDirect câteva huse de protecție pentru iPhone 15 Plus. Am primit mai multe sugestii și în final ne-am oprit asupra unui top 5 personal de recomandări.

Prima pe listă a fost o husă CUBZ Gel TPU Anti-Drop Transparenta. O husă care lasă la vedere culoare telefonului. Este realizată dintr-un material moale și vine cu niște nervuri în zonele colțurilor telefonului, cele mai vulnerabile în caz de incident neplăcut.

Protejează de asemenea zona modulului foto, dar și ecranul telefonului, prin marginea îngroșată.

Următoarea propunere a fost o husă ESR Cloud HaloLock MagSafe Black. Are o textură mată, plăcută la atingere și cu o aderență bună. Interiorul este căptușit cu un material moale. Husa oferă suport pentru încărcarea wireless Mag Safe.

Și ea protejează ecranul prin marginea îngroșată.

Tot de culoare neagră, dar cu un pattern deosebit pe partea din spate este următoarea propunere. O husă SPIGEN Core Armor MAG MagSafe Black. Și ea oferă suport pentru MagSafe și oferă același grad crescut de protecție.

Cred că din punctul de vedere al gradului de protecție oferit pentru telefon, propunerea Urban Armor Gear este cea mai puternică. O husăUAG Civilian MagSafe Olive. Arată bine de tot în combinația de kaki cu portocaliu.

Protejează și ecranul, dar și zona modulului foto. În plus oferă și ea suport pentru MagSafe.

Am lăsat la final opțiunea care mi-a plăcut cel mai mult. O husă Baseus Fauxther Grip Leather Cover MagSafe Orange. Îmi place atât culoarea portocalie, cât și textura care imită pielea naturală.

De asemenea, îmi plac butoanele evidențiate separat. Avem și aici suport pentru MagSafe și o protecție ridicată la nivel de modul foto.

Desigur, în oferta MobileDirect găsiți mult mai multe opțiuni de accesorii și huse de protecție pentru iPhone 15 Plus.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep