HomeFeaturedFocusRecomandare huse Zenfone 10 5G

Recomandare huse Zenfone 10 5G

Am testat patru huse de Zenfone 10 5G și vă spun plusurile și minusurile lor.

Pentru că încă e activă o promoție de reduceri pe site-ul MobileDirect.ro am testat câteva huse pentru smartphone-ul Asus Zenfone 10 5G. E vorba despre două modele CUBZ și două IMAK, care pot acoperi toată gama de preferințe.

O să încep cu cea mai ieftină: modelul CUBZ Series Brushed Carbon Red care pentru 18 lei oferă mai mult decât v-aâi aștepta de la ea. În primul rând că are o suprafață cu striații ce permite o aderență foarte bună și în același timp ține la departe amprentele. Apoi pentru că este construită dintr-un silicon rezistent, cu material dublu anti-shock pe margini.

Ar mai fi de spus că decupajele pentru butoane, microfon, difuzoare și slot-ul USB sunt centrate.

A două husă, ce întâmplător este și la reducere, este una IMAK Anti Drop Transparent – ca să nu mai zic că este și cea care mi-a plăcut cel mai mult pentru că este solidă și lasă să se vadă design-ul îngrijit al lui Zenfone 10 5G.

Și mai are marele plus că vine cu întăritură la colțuri, pentru un grad crescut de protecție. Materialul husei este un sliicon TPU, despre care producătorul spune că e tratat anti-îngălbenire (asta rămâne de văzut dacă se și întâmplă). Se aplică ușor pe telefon, dar din păcate pe această husă se vor vedea amprentele. Și nu în ultimul rând, husa aduce protecție și pentru marginile camerei foto, fiind capabilă să le acopere.

Trec acum la o a două husă IMAK, cu același design ca cea precedentă, dar care are un altă structură a materialului – IMAK Gel TPU Matte Black. Diferențele sunt date de faptul că nu mai vorbim de o husă transparentă ci de una realizată din material mat, gri/negru, cu o aderență foarte bună. Acest material TPU nu se murdărește și nici nu se lărgește, păstrând însă o senzație de moale la atingere. Și mai pun și faptul că rezolva problema husei transparente prin faptul că nu ține amprente.

Am păstrat pentru final o husă de tip portofel, care acoperă complet telefonul: Book Type Wallet Stand Diamond Texture Blue CUBZ pentru Zenfone 10 5G. După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, husa beneficiază și de capac pentru acoperirea ecranului – el poate fi folosit și ca suport pentru carduri.

Materialul husei este un gel moale ce imită o textură de stofă. Ca de obicei, la acest tip de huse produse de CUBZ, e posibil să folosiți husa și pe post de suport pentru a urmări mai ușor materiale video. Nu în ultimul rând în pachet vine și un șnur, pentru cei ce vor să poarte telefonul agățat – nu recomand asta pentru că există un risc ridicat să îl scăpați pe jos. Și să nu uit, și această husă e la reducere în această perioadă.

Acestea sunt cele patru opțiuni pe care le-am ales pentru testul de azi. Alegeți ce vă place, iar dacă niciuna nu corespunde cerințelor, vizitați site-ul MobileDirect pentru a vedea acolo oferta extinsă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep