HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A35, un nou leak foto

Samsung Galaxy A35, un nou leak foto

Samsung Galaxy A35

Noi fotografii generate pe calculator care îl înfățișează pe Samsung Galaxy A35 au ieșit la iveală. Telefonul ar trebui să își facă apariția oficială la începutul anului viitor. Și vedem că va respecta liniile devenite deja clasice pentru toate aparițiile companiei coreene, cu toate cele trei camere foto evidențiate direct din suprafața spate a terminalului, fără un modul foto distinct.

Și această apariție va avea muchiile laterale mult mai plate, așa cum am văzut că vor venit toate viitoarele dispozitive ale coreenilor. În noile poze apare varianta de culoare albă.

La nivel de zvonuri de ordin tehnic, se pare că Samsung Galaxy A35 va fi echipat cu un display Super AMOLED. Un panel cu diagonală de 6.6 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Camera selfie (probabil de 13 MP) va fi integrată într-un orificiu central, iar cititorul de amprentă digitală ar trebui să fie integrat sub ecran.

Alte zvonuri vorbesc despre un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care va oferi suport pentru încărcarea de 25W. Și despre sistemul foto de pe spate, compus dintr-un senzor principal de 50 MP, un ultrawide de 8 MP și o a treia cameră de 2 MP.

Cu siguranță sistemul de operare de pe Samsung Galaxy A35 va fi un Android 14 cu interfața OneUI 6 peste el. Alte detalii despre terminal nu se cunosc pentru moment.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep