HomeFeaturedFocusApple a adus iOS 17.2.1 fara detalii clare legate de remedii

Apple a adus iOS 17.2.1 fara detalii clare legate de remedii

Apple a lansat aseară iOS 17.2.1, iOS 16.7.4 și Safari 17.2.1 de macOS pentru a remedia niște probleme despre care nu a oferit încă detalii.
Apple a lansat aseară iOS 17.2.1, iOS 16.7.4 și Safari 17.2.1 de macOS pentru a remedia niște probleme despre care nu a oferit încă detalii.

În mod surprinzător Apple a mai lansat un update de iOS 17.2.1, la aproape o săptămână de la ultimul, dar de data asta nu a oferit niciun fel de detaliu clar legat de problemele remediate. Probabil că graba cu care a fost lansat acest patch ascunde de fapt niște probleme majore (de performanță și/sau securitate) ce încă nu au fost divulgate.

Din acest motiv vă recomand să aplicați cât mai rapid update-urile ca să nu vă pară rău ulterior. Eu le-am pus deja și pentru moment nu văd niciun fel de schimbare – rămâne de văzut ce o să se întâmple în zilele următoare.

Mi se pare interesant că pentru acest set de patch-uri avem doar o descriere sumară: ˝This update has no published CVE entries.˝

Recomandarea mea este să instalați cât mai repede update-urile de macOS și Safari, cu atât mai mult dacă folosiți Safari drept browser. Mergeți în Settings/General și apoi Software Update.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep