HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z60 Ultra a fost prezentat oficial

ZTE Nubia Z60 Ultra a fost prezentat oficial

Nubia Z60 Ultra

Cei de la ZTE și-au prezentat oficial noul flagship Nubia Z60 Ultra. Telefonul își face debutul, așa cum era de așteptat, pe piața din China. Dar sunt șanse destul de mari ca el să ajungă și în Europa pe canale oficiale.

Statutul de flagship este dezvăluit încă de la nivel de nucleu hardware. Dispozitivul se bazează pe modelul de top Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm. Memoria RAM ajunge până la 24 GB (se pleacă de la 8 GB de RAM), iar capacitatea internă de stocare până la 1 TB. Sistemul de operare este un Android 14 cu interfața MyOS 14 peste el. Nu există slot pentru card microSD la bord.

Telefonul adoptă construcția devenită deja clasică pentru modelele de top de la ZTE. Cu muchii plate și colțuri foarte drepte. Atât spatele, cât și fața lui Nubia Z60 Ultra sunt perfect plate. La interior avem și câteva elemente pentru o răcire mai eficientă.

Ecranul este un AMOLED de 6.8 inchi, cu rezoluție de 1116 x 2480 pixeli (aspect 20:9). Oferă suport pentru HDR10+, are o rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate de top de 1500 niți. Integrează sub el atât cititorul de amprentă digitală, cât și camera foto frontală. Un feature consacrat de acest producător. Senzorul acestei camere are o rezoluție de 12 MP. Are propriul chip și un engine AI dedicat.

Sistemul foto de pe spate este compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP (f/1.6, 35mm (standard), 1/1.49″). Urmează un telephoto de tip periscop, cu rezoluție de 64 MP și zoom optic 3x. În cele din urmă avem un ultrawide de 50 MP.

Autonomia lui Nubia Z60 Ultra este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh, care se poate încărca cu 80W.

Deocamdată nu au fost oferite și detaliile de preț și disponibilitate, care însă au fost promise în viitorul apropiat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep