HomeFeaturedFocusFOTO: câteva prototipuri de iPhone 16

FOTO: câteva prototipuri de iPhone 16

iPhone 16

Au tot circulat zvonuri conform cărora cei de la Apple ar intenționa să facă anumite schimbări de design la următoarea generație de telefoane. Și acum ies la iveală fotografii cu câteva tentative/prototipuri pentru iPhone 16. Nu este nimic sigur despre schimbările pe care până la urmă compania le va implementa. Deocamdată doar avem câteva fotografii generate pe calculator cu anumite modificări pe care cei de la Apple le testează.

Sincer sper să nu facă acest pas, mai ales dacă mă uit la prima variantă dintre cele trei prezentate. Sincer nu prea înțeleg diferența dintre următoarele două. Motiv pentru care fotografia respectivă ridică anumite semne de întrebare. Dar cu siguranță prima opțiune este cea mai puțin atractivă.

Sincer nu înțeleg de ce iPhone 16 ar trebui să schimbe ceva tocmai acum, când detaliile sale au fost preluate masiv de piața de smartphone. Vedem tot mai des muchii laterale plate și modulul foto rectangular de pe spate, cu camerele dispuse în formă de triunghi. Probabil că este nevoia de a fi distinct de restul sau ceva de genul.

Dincolo de inovația la nivel de modul foto, mai vedem și anumite eforturi de a modifica ceva în zona butoanelor laterale. Parcă cele două butoane pentru volum sunt ceva mai apropiate și aproape unite într-un singur buton.

Din nou trebuie să spun, avem deocamdată doar niște simulări făcute pe calculator și nimic mai mult.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep