HomeFeaturedFocusSeria Galaxy S24 va păstra aceleași prețuri la lansare

Seria Galaxy S24 va păstra aceleași prețuri la lansare

Galaxy S24

O informație venită din partea unei publicații din Coreea de Sud apropiată de cei de la Samsung spune că noua generație Galaxy S24 va avea aceleași prețuri de vânzare la debut ca și generația anterioară. Lucru ce poate reprezenta o veste bună pentru fanii Samsung. Pe de altă parte, având în vedere că revin chipset-urile Exynos (pentru modelul standard și unele Plus-uri), parcă s-ar fi justificat o scădere a prețului de vânzare. Chiar și una simbolică.

Modelul de top, S24 Ultra, va fi echipat exclusiv cu Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm.

În același flux de informații avem și o confirmare a prezenței funcției de mesagerie de urgență prin satelit. Un feature pe care s-a tot zvonit că și Samsung îl va implementa începând cu generația Galaxy S24. Și pe care îl surprindem acum într-o captură de ecran.

Mai rămâne de văzut dacă acest feature va fi prezent la toate modelele vândute sau va fi limitat doar pe anumite piețe. La fel de bine cum va trebui să vedem dacă el va fi prezent pe toate cele trei dispozitive ale noii generații sau doar pe vârful de gamă.

Cu această trăsătură, Samsung ar veni cu ceva similar cu oferta principalului concurent Apple.

Revenind la prețurile de vânzare, reprezentanții companiei coreene consideră că o creștere a veniturilor va fi posibilă crescând volumul de unități vândute. Compania își propune o creștere cu 10% a numărului de telefoane vândute de-a lungul unui an.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep