HomeFeaturedFocusFOTO: cum arată Oppo Find X7

FOTO: cum arată Oppo Find X7

Oppo Find X7

Noua generație de flagship-uri Oppo Find X7 pare să fie destul de aproape de momentul apariției oficiale. Compania a fost destul de tăcută în legătură cu cele două dispozitive. Dar ochii lacomi ai leakster-ilor au surprins totuși ceva. Avem parte de o fotografie care ne arată cum vor arăta dispozitivele din această familie.

Da, vor fi mai multe telefoane. Un model standard, un X7 Pro și chiar și un X7 Ultra. Va fi interesant de urmărit care dintre cele trei va ajunge și în Europa.

Vedem aceeași combinație de aluminiu și textură de piele ecologică. O combinație ce arată foarte bine. De asemenea, vedem modulul foto circular, lucru care corespunde cu fotografia schematică deja cunoscută. În plus, avem o confirmare a faptului că se va lucra cu Hasselblad în ceea ce privește optimizările sistemului de camere foto.

Zvonurile spun că modelul standard Oppo Find X7 va avea un senzor foto principal de 50 MP (Sony LYT-808 și un telephoto de 64 MP (OmniVision OV64B), capabil de zoom optic 3x. Cea de-a treia cameră va fi una ultrawide, cu senzor de 50 MP.

Modelul Pro (și se pare că și Ultra-ul) va schimba OmniVision-ul cu două camere de câte 50 MP fiecare, ambele telephoto, una cu zoom optic 3x, alta cu zoom optic 6x. Practic va avea pe spate patru camere de câte 50 MP fiecare.

Alte detalii despre terminale nu se cunosc pentru moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep