HomeFeaturedFocusHonor Magic6 Lite își face apariția oficială

Honor Magic6 Lite își face apariția oficială

Honor Magic6 Lite

Telefonul a fost lansat oficial și este deja listat inclusiv în Europa. Motiv suficient pentru a-i acorda câteva clipe de atenție lui Honor Magic6 Lite. Este primul membru al familiei Magic6 care apare oficial. Dispozitivul se bazează pe modelul Honor X9b din China și este un mid-range care încearcă să propună un raport preț/specificații cât mai atractiv.

Este echipat cu un display AMOLED cu diagonală de 6.78 inchi și rezoluție de 1220 x 2560 pixeli. Un panel cu rată de refresh de 120 Hz, o luminozitate de top de 1200 niți, marginile laterale curbate și un orificiu discret, poziționat central pentru o cameră selfie de 16 MP.

Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

Pe partea din spate, Honor Magic6 Lite propune un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 108 MP. Este ajutat de un ultrawide de 5 MP și de o cameră pentru fotografii macro, cu senzor de 2 MP.

La interior avem un Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Există o singură combinație de memorii, echipată cu 8 GB de RAM și o stocare internă de 256 GB. Nu există slot pentru card microSD.

Autonomia este asigurată de o baterie cu capacitatea de 5800 mAh. Aceasta se încarcă cu până la 35W.

Honor Magic6 Lite vine în trei versiuni de culoare: Sunrise Orange, Midnight Black și Emerald Green. Cel puțin cea portocalie are un finisaj de piele ecologică, ce arată foarte bine. Deocamdată nu avem și prețuri de vânzare, dar telefonul este listat pe câteva pagini web din Europa ale companiei chineze.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep