HomeFeaturedFocusHonor Magic6 Lite disponibil în Europa

Honor Magic6 Lite disponibil în Europa

Honor Magic6 Lite

Lansat oficial în China în luna decembrie a anului trecut (sub numele de Honor X9b), Honor Magic6 Lite devine disponibil în Europa. Un mid-range atractiv, care merită avut în vedere ca opțiune pe segmentul său de preț. Pe continentul nostru se va vinde varianta cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB, în versiuni de culoare neagră, verde sau portocalie. Cea portocalie pare să arate chiar bine. Prețul de vânzare pentru Europa este de 400 euro.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, telefonul este construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6.78 inchi (rezoluție 1220 x 2562 pixeli), cu rată de refresh de 120 Hz. Ecranul are marginile laterale ușor curbate și integrează sub el cititorul de amprentă digitală.

La interior, Honor Magic6 Lite mizează pe un chipset Snapdragon 6 Gen 1 de la Qualcomm. Sistemul de operare rulat este doar Android 13, dar probabil că vine și un upgrade către versiunea 14. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5300 mAh, care se poate încărca cu 35W.

Camera selfie are un senzor de 16 MP. Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 108 MP este ajutat de un ultrawide de 8 MP. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu senzor de 2 MP.

Telefonul are parte de diferite promoții în diverse țări din Europa. Așa că cei interesați ar trebui să urmărească ofertele partenerilor Honor din România.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep