HomeFeaturedFocusInstalati rapid iOS 17.1.2 pentru ca repara niste bug-uri importante

Instalati rapid iOS 17.1.2 pentru ca repara niste bug-uri importante

Săptămâna trecută Apple a lansat iOS 17.1.2 și ar trebui să îl instalați pentru că repară niște probleme importante de securitate!
Săptămâna trecută Apple a lansat iOS 17.1.2 și ar trebui să îl instalați pentru că repară niște probleme importante de securitate!

La mijlocul săptămânii trecute Apple a lansat iOS 17.1.2 (asta în condițiile în care toată lumea aștepta iOS 17.2) care vine să rezolve niște probleme majore de securitate. Dacă încă nu ați pus acest update e momentul să o faceți pentru că problemele de care vorbeam afectează engine-ul WebKit, cel folosit de Safari și practic tot ceea ce înseamnă afișarea informației pe ecran.

Totodată, macOS Sonoma, Ventura primesc și ele update-uri pentru Safari, tot din același motiv. Problemele despre care vorbesc sunt publicate sub numele de CVE-2023-42916 și CVE-2023-42917 de către Clément Lecigne de la Google’s Threat Analysis Group.

În speță acestea ne spun că engine-ul WebKit afișează greșit informația de pe web și drept urmare e posibil ca anumite informații personale să fie expuse, sau mai rău, cod periculos terț să poată fi executat local.

Pachetul de update nu e mare, așa că îl puteți instala și de pe o conexiune mobilă. Nu am văzut să fie probleme asociate, așa că puteți da liniștiți drumul la update.

Iar dacă folosiți și macOS verificați și acolo disponibilitatea unui update similar și puneți-l și pe acela.

Și dacă vreți mai multe informații despre iOS 17.1.2, ele pot fi găsite aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep