HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi K70E lansat oficial, va fi disponibil global

Xiaomi Redmi K70E lansat oficial, va fi disponibil global

Xiaomi Redmi K70E

În seria Redmi K70 a fost lansat și un al treilea dispozitiv. Am ales să îl tratăm separat, pentru că Xiaomi Redmi K70E se pare că va avea parte de o disponibilitate globală la un moment dat, sub numele de Poco X6 Pro. Seamănă destul de mult cu frații săi, dar face totuși câteva concesii pentru a ajunge la un preț mai accesibil.

Prima dintre acestea și una dintre cele mai consistente o regăsim la nivel de chipset. Telefonul mizează pe un Dimensity 8300 Ultra. Vine totuși cu o opțiune de top cu 16 GB de RAM și o memorie internă de 1 TB. Așa că se prezintă destul de interesant din punctul de vedere al nucleului hardware.

La nivel de acumulator avem o capacitate de 5500 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 90W.

Ecranul lui Xiaomi Redmi K70E este tot un OLED de 6.67 inchi. Însă rezoluția este acum de 1220 x 2712 pixeli. Rata de refresh este de 120 Hz, luminozitatea de top de 1800 niți, iar cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Camera foto principală este mai slabă. Avem un senzor de 64 MP. Este ajutat de un ultrawide de 8 MP și de o cameră macro de 2 MP. Senzorul camerei selfie este de 16 MP.

Prețul de pornire pentru Xiaomi Redmi K70E (12 GB RAM + 256 GB), deocamdată valabil pentru piața din China, este de aproximativ 280 dolari.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep