HomeCloud & MobilityMicrosoft Copilot vine pe Android ca aplicatie separata

Microsoft Copilot vine pe Android ca aplicatie separata

Nu mai e nevoie să folosiți aplicația Bing de Android pentru a accesa Ai-ul Microsoft, acum există aplicație dedicată pentru asta!

Zilele trecute Microsoft a apărut în Play Store aplicația dedicată Microsoft Copilot ce oferă accesul direct la AI-ul Copilot fără să mai fie nevoie de folosirea aplicației Bing. Pentru moment treaba asta se întâmplă doar pe Android, pentru iOS nu avem încă așa ceva.

Cine a folosit ChatGPT pentru Android o să observe că Microsoft Copilot e foarte similară, oferind accesul la conversația cu AI-ul precum și la opțiunile de generare a imaginilor prin DALL-E 3, plus posibilitatea de a genera email-uri sau diverse referate. Iar de fiecare dată când veți porni asistentul veți putea alege dacă folosiți modelul GPT-4, în mod gratuit, bineînțeles.

Mi se pare o idee bună să existe o aplicație separată Microsoft Copilot, prima dată pentru că după ce Microsoft i-a schimbat denumirea, AI-ul nu prea mai avea ce să caute sub brandul Bing iar apoi că aplicația respectivă e cam complicat de folosit doar pentru AI.

Având la îndemână aproape toate opțiunile disponibile pe web via copilot.microsoft.com, aplicația de mobil face mai simplă și mai rapidă interacțiunea cu AI-ul și era logic să apară. Urmează să vedem când vine și varianta de iOS și mai ales iPadOS, unde prevăd că va avea o utilizare intensă de către toți elevii ce trebuie să își facă rapid diverse lucrări.

Dacă încă nu ați instalat sau folosi AI-ul Microsoft Copilot vă recomand să o faceți cât mai repede pentru că este o versiune extinsă a ChatGPT, gratuită pentru moment și care are și acces la informațiile de pe internet!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep