HomeFeaturedFocusHuawei Nova Y72 lansat la nivel global

Huawei Nova Y72 lansat la nivel global

Huawei Nova Y72

Compania chineză a lansat la finalul anului trecut, în luna decembrie, modelul Enjoy 70, dedicat pieței din China. Acum vine și îl face disponibil la nivel global, sub denumirea comercială de Huawei Nova Y72. De văzut ce înseamnă global în accepțiunea companiei chineze. Vestea bună, este că a ajuns deja pe alt continent. Vestea proasă este că nu e vorba de Europa. Modelul a fost listat în Africa de Sud. Iar fotografiile generate de calculator sunt fix cele folosite pentru Enjoy 70.

Practic avem același telefon. Cu un display TFT LCD cu diagonală de 6.75 inchi și rezoluție doar HD+. Care are în partea de sus un notch în forma literei U, pentru o cameră selfie de 8 MP. Pe spate avem un sistem dual-camera guvernat de un senzor principal de 50 MP. Acesta este ajutat de o cameră macro, echipată cu un senzor de 2 MP.

La interior Huawei Nova Y72 mizează pe un chipset proprietar Kirin 710. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB sau 256 GB. Există și un slot de card, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh. Acesta se poate încărca cu 22.5W. Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Telefonul are un preț de vânzare de aproximativ 260 dolari, valabil pe continentul african.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep