HomeFeaturedFocusLenovo Tab M11 (2024) anunțată oficial

Lenovo Tab M11 (2024) anunțată oficial

Lenovo Tab M11 (2024)

Una dintre cele mai populare serii de tablete, Tab M de la Lenovo, are acum un nou membru. Este vorba despre modelul Lenovo Tab M11 (2024), pe care compania chineză l-a prezentat astăzi publicului. Un produs care vine cu o ofertă destul de atractivă pentru prețul pretins. Și despre care știm încă din momentul lansării că va avea parte de o disponibilitate globală.

Nucleul hardware este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio G88. Memoria RAM poate fi de 4 GB sau de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare are opțiuni de 64 GB, 128 GB sau 256 GB. Cei care vor mai mult spațiu de stocare mai pot adăuga până la 1 TB prin slot-ul microSD. Sistemul de operare este doar Android 13, dar aici începe partea frumoasă. Nu doar că este promis un upgrade rapid la Android 14, dar compania chineză promite încă un upgrade major al sistemului de operare și nu mai puțin de patru ani de update-uri periodice de securitate. Frumos!

Lenovo Tab M11 (2024) vine cu un display IPS LCD cu diagonală de 11 inchi, rezoluție fullHD și o rată de refresh de 90 Hz. În marginea superioară a ecranului se găsește o cameră frontală de 8 MP. Pe spate avem un senzor foto de 13 MP.

Un sistem de patru difuzoare stereo și un jack audio de 3.5 mm completează partea de multimedia.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 7040 mAh, care se încarcă cu 15W.

Compania a pregătit și câteva accesorii dedicate. Un stylus, pentru care ecranul oferă suport și o carcasă de tip cover.

Lenovo Tab M11 (2024) are un preț de pornire de aproximativ 180 dolari, valabil direct pe piața din Statele Unite, acolo unde debutează undeva în luna aprilie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep