HomeMobileAndroidPrimul eveniment Galaxy Unpacked din 2024 e oficial: 17 ianuarie, pentru Samsung...

Primul eveniment Galaxy Unpacked din 2024 e oficial: 17 ianuarie, pentru Samsung Galaxy S24!

În primele zile ale lui 2024 Samsung a confirmat că va avea un eveniment Galaxy Unpacked pe 17 ianuarie, unde cel mai probabil o să fie prezentată seria Galaxy S24. Ne așteptăm să vedem trei modele: Galaxy S24 cu display de 6.2 inci, Galaxy S24 Plus cu un display de 6,7 inci și Galaxy S24 Ultra despre care se spune că ar veni cu carcasă din aliaj de Titan, similară cu cea de pe iPhone 15 (ne mai miră asta?).

Din punct de vedere al design-ului modelele sunt similare cu seria Galaxy S23 și vor avea cele mai noi procesoare Snapdragon (în SUA) și Exynos (în Europa). Însă schimbarea majoră pare să fie legată de introducerea elementelor de AI – vă aduceți aminte că acum câteva luni am spus că Samsung s-a orientat oficial către AI?

Ei bine, au apărut detalii interesante care ne spun că Samsung copiază strategia Google de pe Pixel și aduce pe modelele Galaxy S un AI care va permite generarea de imagini de fundal doar pe baza unei cereri scrise către AI și corecția pozelor, traducerea în timp real a apelurilor video și … Zoom Anyplace, o opțiune de îmbunătățire a funcției zoom.

Alt lucru interesant pe care l-am aflat de pe net e că în perioada de precomenzi, Samsung va oferi utilizatorilor posibilitatea să cumpere modelele cu capacitate de stocare dublată la prețul celor standard, o chestie pe care a făcut-o și anul trecut.

Mai sunt 2 săptămâni până la lansare și cu siguranță o să mai aflăm și alte lucruri interesante despre Galaxy S24. Stați pe aproape ca să citiți despre ele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep