HomeFeaturedFocusHonor X50 Pro a fost prezentat oficial

Honor X50 Pro a fost prezentat oficial

Honor X50 Pro

Compania chineză a prezentat înainte de sfârșitul anului modelul Honor X50 Pro. Un telefon suficient de interesant încât să merite câteva minute de atenție. Nu a fost detaliată o eventuală disponibilitate la nivel global, dar în ziua de astăzi acest lucru nu mai reprezintă o piedică majoră.

Dispozitivul vine echipat cu un display OLED cu diagonală de 6.78 inchi. Rezoluția este de 2652 x 1200 pixeli, iar rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Un orificiu central ascunde o cameră selfie echipată cu un senzor de 8 MP.

Pe partea din spate, Honor X50 Pro are un sistem foto circular, compus din doar două camere foto. Așa că este evident că se încearcă să se inducă o senzație de sistem foto mai complex. Senzorul principal are o rezoluție de 108 MP și este ajutat de un alt senzor, de doar 2 MP, cu rol nu foarte clar.

La interior avem un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 12 GB, capacitatea internă de stocare este de 256 GB și nu există slot pentru card microSD. Sistemul de operare rulat este un Android 14.

Autonomia lui Honor X50 Pro este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5800 mAh. Acesta se încarcă cu 35W.

Prețul de vânzare, deocamdată valabil pentru piața din China, este de aproximativ 350 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep