HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab A7 Lite primește Android 14 cu OneUI 6

Samsung Galaxy Tab A7 Lite primește Android 14 cu OneUI 6

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Posesorii de tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite au parte de o veste foarte bună. Cei de la Samsung au început să livreze update-ul către versiunea Android 14 a sistemului de operare. Versiune ce vine cu interfața OneUI 6 peste ea.

Poate că la prima vedere nu pare o informație foarte spectaculoasă. Dar este vorba despre un produs lansat la începutul lui 2021. Care în momentul apariției sale a fost echipat cu un Android 11 cu interfața OneUI 3.1 peste el. Trei ani mai târziu avem parte de cel de-al treilea upgrade major al sistemului de operare. Lucru cu atât mai interesant cu cât vorbim totuși despre un produs de pe segmentul entry-level.

O dovadă în plus pentru faptul că angajamentul celor de la Samsung în fața clienților săi este o componentă importantă care vine la pachet cu produsele achiziționate. Componentă pe care fiecare dintre noi ar trebui să o aibă în vedere atunci când alege un dispozitiv mobil.

Dacă aveți o tabletă Samsung Galaxy Tab A7 Lite, puteți aștepta acest upgrade în perioada următoare. Cu mențiunea că el a pornit deja pe piața din Coreea. Puteți căuta și manual dacă acest upgrade este disponibil în Settings/Software Update. Se pare că are în jur de 1.5 GB.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep