HomeFeaturedFocusGalaxy S24 ar putea oferi șapte ani de suport software

Galaxy S24 ar putea oferi șapte ani de suport software

Galaxy S24

Circulă tot mai frecvent un zvon care spune că Samsung va oferi nu mai puțin de șapte ani de suport la noua generație de flagship-uri Galaxy S24. Pe care le va prezenta oficial chiar săptămâna aceasta. Chiar și la nivel de update-uri de securitate și tot ar fi un angajament fără precendent în fața celor care vor achiziționa noile telefoane. Angajament pentru care compania coreeană va merita toate laudele.

Greu de crezut că cei șapte ani de suport vor însemna și tot atâtea upgrade-uri ale sistemului de operare. Aici lucrurile se vor opri ceva mai repede. Oricum, deocamdată informația circulă la nivel de zvon și nu are niciun fundament oficial. Așa că mai bine așteptăm un anunț asumat de companie în această direcție înainte de a ne entuziasma prea tare.

Pe de altă parte, tot la seria Galaxy S24 vom avea parte de un nou feature, Galaxy AI. Acesta însă va fi oferit doar pentru o perioadă limitată. După această perioadă, cei care vor dori să se bucure în continuare de el, vor fi nevoiți să achite un abonament pentru a face acest lucru. Cel puțin anumite funcționalități vor fi limitate la varianta plătită de Galaxy AI.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep