HomeFeaturedFocusApple s-a mai gandit si a modificat durata de viata a bateriilor...

Apple s-a mai gandit si a modificat durata de viata a bateriilor de pe iPhone 15

O veste interesantă a venit ieri din partea Apple: după ce a retestat seria iPhone 15, compania americană a modificat informațiile legate de durata de viață a bateriei, în sus. Practic, dacă inițial anunțase că modelele iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max își pot menține o capacitate de 80% a bateriei după 500 de cicluri de încărcare, acum vorbim despre același nivel, dar dupa 1000 de cicluri. Asta înseamnă că durata de viață a bateriei pare să se fi dublat, așa din pix.

Există însă niște informații care nu au fost comunicate: care sunt condițiile de încărcare/descărcare pe baza cărora Apple a decis că durata de viață a bateriei se dublează? Încă nu sunt oferite detalii despre treaba asta, deși ar fi extrem de important să aflăm cum se face.

Totodată, Apple se uită și la modelele mai vechi de iPhone și încearcă să vadă dacă nu cumva și acolo poate să vină cu ceva schimbări legate de durata de viață a bateriei și asta în special datorită optimizărilor hardware existente și a celor software introduse odată cu noile versiuni de iOS.

Să vedem dacă și posesorii de aparate mai vechi vor primi această veste bună. Și bineînțeles, dacă ceea ce spune Apple se și aplică în situațiile reale.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep