HomeFeaturedFocusLEAK FOTO: Xiaomi 14 Ultra în varianta de culoare albastră

LEAK FOTO: Xiaomi 14 Ultra în varianta de culoare albastră

Xiaomi 14 Ultra

Până acum știam că modelul Xiaomi 14 Ultra va fi disponibil în două variante de culoare. Una albă și una neagră. Ambele cu un finisaj de piele ecologică pe spate. Acum apar fotografii cu o a treia versiune, de culoare albastru închis. Și care are pe spate un finisaj mat, ce pare a fi plastic sau mai degrabă sticlă/ceramică. Aș spune că primele două arată mai bine, dar este o părere subiectivă.

Știm că noul flagship al companiei chineze va fi prezentat oficial în China pe 22 februarie. Și va avea mai apoi parte de o lansare globală pe 25 februarie, cel mai probabil în cadrul MWC-ului de la Barcelona. Avem chiar și un preț vehiculat pentru vânzarea noului high-end în Europa, un preț de 1499 euro.

Din punct de vedere tehnic, noul Xiaomi 14 Ultra va fi echipat cu un chipset de top Snapdragon 8 Gen 3. Va avea o memorie RAM de 16 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5300 mAh, care va putea fi încărcat cu 90W. Și wireless cu 50W.

Ecranul său va fi un LTPO AMOLED de 6.73 inchi, cu rezoluție QHD+, rată de refresh de 120 Hz și margini laterale curbate. Camera selfie va avea un senzor de 32 MP. Iar pe spate se va găsi un sistem foto compus din patru camere, toate cu rezoluție de 50 MP. Un senzor principal (wide) mare, de 1 inchi (Sony LYT-900), cu lentile Leica. Apoi un ultrawide, un telephoto capabil de un zoom optic 3.2x (Sony IMX858). Și încă un telephoto (probabil de tip periscop, tot Sony IMX858), capabil de zoom optic 5x. Pe zona de abilități foto sunt cele mai mari așteptări de la acest terminal high-end.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep