HomeFeaturedFocusHuawei Pocket 2 anunțat oficial

Huawei Pocket 2 anunțat oficial

Huawei Pocket 2

Huawei Pocket 2 a fost prezentat oficial și arată extrem de bine. Este primul pliabil de tip flip cu un sistem foto compus din patru camere. Se pliază perfect datorită noii sale balamale numită waterdrop. Din păcate șansele ca dispozitivul să ajungă pe canale oficiale în Europa sunt destul de mici. Dar cu toate acestea merită din plic câteva minute de atenție.

La interior avem un display LTPO OLED cu diagonală de 6.94 inchi. Rezoluția este de 1136 x 2690 pixeli, rata de refresh este de 120 Hz, iar luminozitatea de top este de 2200 niți. Un orificiu discret ascunde o cameră selfie cu senzor ultrawide de 10.7 MP. Cititorul de amprentă este poziționat lateral.

La exterior avem un ecran circular, cu diametru de 1.15 inchi și rezoluție 360 x 360 pixeli. Deasupra lui, cu dimensiune similară, un alt cerc care integrează sistemul foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP. Este ajutat de un ultrawide de 12 MP. Urmează un telephoto cu senzor de 8 MP, capabil de zoom optic 3x. În fine, al patrulea senzor este unul UV de 2 MP. Poate detecta cantitatea de ultraviolete și face niște sugestii în funcție de aceasta. Pare mai degrabă o găselniță de marketing, dar cine știe.

Huawei Pocket 2 mizează pe un chipset proprietar Kirin 9000S. Memoria RAM este de 12 GB, dar pentru capacitatea internă de stocare avem trei opțiuni: 256 GB, 512 GB și chiar 1 TB. Există și variantă mai fancy, Pocket 2 Art, cu 16 GB de RAM și o culoare ceva mai fistichie. Autonomia este asigurată de un acumulator de 4520 mAh, care se poate încărca cu 66W. Există și suport pentru încărcarea wireless de 40W. Sistemul de operare este un Harmony OS 4.0.

Telefonul vine în variante de culoare Tahitian Gray, Rococo White, Purple și Black. Ediția Huawei Pocket 2 Art poartă numele de Dream Blue și costă în China puțin peste 1500 dolari. Prețurile pentru modelul standard pleacă de la aproximativ 1050 dolari. Să sperăm că dispozitivul va ajunge totuși și în Europa, pe canale oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep