HomeFeaturedFocusiPhone 16 Pro, stocare și baterii mai mari

iPhone 16 Pro, stocare și baterii mai mari

iPhone 16 Pro

Sunt unele dintre cele mai populare telefoane, așa că este normal ca ele să fie permanent în atenția opiniei publice. Au apărut noi speculații de ordin tehnic despre viitoarele terminale iPhone 16 Pro. Care par cumva să susțină teoria conform căreia la această generație Apple va veni cu câteva plusuri considerabile.

Noile zvonuri vorbesc despre capacități interne de stocare mai mari pentru cele două Pro-uri. Opțiunea de top va fi acum de 2 TB la cele două dispozitive. Un pas mare în față în comparație cu limitarea la 1 TB a generației actuale. Nucleul hardware va fi completat de o memorie RAM de 8 GB și de noul chipset proprietar A18 Pro.

Și capacitățile acumulatorilor de pe noile iPhone 16 Pro se pare că vor fi mai atractive. Și vor oferi o  autonomie mai bună, un lucru dorit de mulți posesori de iPhone. Modelul Max va fi echipat cu o baterie cu capacitatea de 4676 mAh. Este așeptată cea mai bună autonomie de până acum pentru telefoanele Apple. Dar cred că mai este mult până când aceste declarații vor putea fi probate.

Mai știm din leak-uri anterioare că noua generație va aduce ecrane ceva mai mari. 16 Pro va avea un display de 6.3 inchi, iar Pro Max-ul va veni cu o diagonală de 6.9 inchi. Ambele cu panel Micro Lens Array (MLA) OLED, pentru o luminozitate superioară.

Cele două telefoane iPhone 16 Pro par să primească și un nou buton hardware, așa numitul Capture Button. Așa cum spune numele, acesta va avea un rol important în zona de fotografie.

Via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep