HomeFeaturedFocusiOS 17.3.1 vine sa repare un bug de afisare a informatiei

iOS 17.3.1 vine sa repare un bug de afisare a informatiei

La finalul săptămânii trecute Apple a lansat update-ul iOS 17.3.1 ce vine să repare o problemă de afișare atunci când era introdus text prin tastatura virtuală.
La finalul săptămânii trecute Apple a lansat update-ul iOS 17.3.1 ce vine să repare o problemă de afișare atunci când era introdus text prin tastatura virtuală.

Am uitat să vă spun că la finalul săptămânii trecute Apple a lansat un update neprevăzut (iOS 17.3.1) care oficial vine să repare o problemă de afișare a informațiai atunci când era introdus text prin tastatura virtuală. Eu am văzut bug-ul ăsta de ceva vreme pe Twitter și Threads, însă nu i-am dat importanță crezând că e de la aplicațiile respective. Se pare că nu a fost așa.

Am pus imediat actualizarea nu pentru că m-ar fi deranjat foarte tare bug-ul respectiv ci mai degrabă pentru faptul că fiind un update neplanificat, pentru o chestie care nu era atât de gravă, mă aștept să fi reparat și ceva probleme de securitate ce încă nu sunt anunțate oficial. Singura informație oferită de Apple este că ¨This update has no published CVE entries¨. Iar vineri a ieșit și un patch de Safari 17.3.1 pe care ar fi bine să îl instalați imediat și nici pentru ăsta Apple nu a dat detalii suplimentare legate de CVE-uri.

Și de asta vă recomand și vouă să instalați actualizarea – are 325,6 MB (destul de mare aș zice eu, doar pentru o chestie care suprapune scrisul) și cred că poate fi instalată rapid și de pe o conexiune mobilă.

De când am instalat actualizarea și până acum nu am văzut să fie probleme. Și da, a dispărut problema de afișare.

Ca să știți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep