HomeFeaturedFocusNubia Flip 5G anunțat oficial, primul telefon ZTE cu ecran pliabil

Nubia Flip 5G anunțat oficial, primul telefon ZTE cu ecran pliabil

Nubia Flip 5G

Lansat în Japonia sub numele de ZTE Libero Flip, telefonul își face acum debutul global sub numele de Nubia Flip 5G. Și este interesant de urmărit dacă va ajunge și în Europa. Este primul telefon cu ecran pliabil de la ZTE, unul cu formă de flip. Și pare să fie și cel mai ieftin astfel de telefon de pe piață.

Dispozitivul are un ecran interior OLED cu diagonală de 6.9 inchi, rezoluție de 1188 x 2790 pixeli și o rată de refresh de 120 Hz. Ecranul exterior este rotund și are o diagonală/un diametru de 1.43 inchi (466 x 466 pixeli).

Ajută la încadrarea selfie-urilor realizate cu camera principală, dar poate inclusiv să preia apeluri fără să fie nevoie să deschidem telefonul. De asemenea, afișează diferite notificări. Este înconjurat de un inel pe care se găsește sistemul foto dual-camera. Senzorul principal are o rezoluție de 50 MP și este ajutat de un senzor de adâncime de 2 MP. Camera selfie, integrată într-un orificiu, are un senzor de 16 MP.

Nubia Flip 5G este echipat cu un chipset Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm. Memoria RAM este de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB. Sistemul de operare este un Android 13. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4310 mAh, care se poate încărca cu până la 33W.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral.

Telefonul are un preț de vânzare de 599 dolari. Nu este încă deloc clar unde va fi el disponibil și când. Dar cu siguranță este un dispozitiv interesant, despre care s-ar putea să mai vorbim. Și doar pentru că stabilește noi borne de preț pe zona aceasta de pliabile accesibile.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep