HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Ring a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Ring a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy Ring

Coreenii de la Samsung au venit în cadrul MWC-ului cu ceva mai multe informații despre Samsung Galaxy Ring. Se poate spune că am avut o lansare oficială a acestui produs, deși detaliile comerciale au lipsit și acum. Este vorba despre competitorul direct pentru Oura Ring, un wearable mic, ce vine sub forma unui inel/verighetă și care nu deranjează deloc. Dar care poate măsura anumiți parametri fiziologici pe baza cărora calculează și avertizează aupra anumitor riscuri.

Inelul coreenilor măsoară pulsul cardiac, frecvența respirațiilor, monitorizează somnul și mișcările din timpul acestuia. Detectează semnele de apnee și calculează un Vitality Score pe baza mai multor parametri. Este numit companionul perfect pentru Galaxy Watch, pentru o monitorizare cât mai completă și continuă a acestor parametri.

De altfel, cel puțin pentru început, Samsung Galaxy Ring va fi compatibil doar cu anumite telefoane Samsung Galaxy. Există intenția de a-l face compatibil și cu Androide de la producători terți, dar într-o fază viitoare.

Inelul va avea trei opțiuni de culoare: Ceramic Black, Platinium Silver și Gold. Și va veni în cel puțin patru dimensiuni. Când va veni și mai ales la ce preț, sunt întrebări la care deocamdată nu există un răspuns.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep